RESPEKT TIM

http://www.respekttim.com    tim za uspehPonuda tehničko-tehnološke dokumentacije
Pored gotovih proizvoda, nudimo i prodaju kompletne teničko-tehnološke dokumentacije, do radioničkih crteža, za svaki od svojih proizvoda ponaosob.


Mrestilište Q=5 000 000 kom

mrestiliste

Na slici je prikazan objekat projektovan za potrebe mrešćenja pastrmke kapaciteta 5 miliona komada. Sastoji se iz inkubacione stanice, sobe za izmrešćavanje i bazenskog prostora. Objekat je zidan od čvrstog materijala a moguće je ozvođenje od montažnih elemenata.

Objekat je zatvorenog tipa ali ga je moguće izvesti u varijanti da soba za izmrešćavanje i bazenski prostor buu otvoreni natkriveni prostori.

Inkubaciona stanica sadrži 49 inkubatora povezanih instalacijom za dovođenje vode i opremljenim sistemom za centralno dovođenje malahita.

Soba za izmrešćavanje sadrži prihvatne bazene za matice, sto za izmrešćavanje, posude za derinfekciju i ostali potrebni inventar.

Na prikazanoj slici predstavljen je bazenski prostor izveden u dva nivoa sa poliesterskim bazenima i nosećim konstrukcijama od metalnih profila. Rasporedbazena je u funkciji maskimalnog iskorišćenja prostora objekta, a za rad na gornjem nivou bazena potrebno je raspolagati potrebnom platformom specijalne konstrukcije.

Kompletna vodovodna i kanalizaciona instalacija prilagođena je potrebama mrešćenja i izvodi se kao instalacija otvorenog ili zatvorenog tipa (kanali ili cevi), a izrađena je od poliestera, PVC-a ili betona.

Pri projektovanju ovakvog objekta naročita pažnja je posvećena funkcionalnosti, optimalnosti i tehnologičnosti objekta sa naročitim akcentom na obezbeđivanju potrebnih uslova za intenzivnom i ekonomičnom proizvodnjom.

Sva potrebna prateća oprema, uređaji i inventar nalaze se u proizvodnom programu našeg preduzeća.

Možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu od projektovanja, izvođenja i upremanja ovakvog objekta, odnosno praćenje u toku probne proizvodnje.

Elastičnost ponude ogleda se u prilagođavanju prema konkretnim uslovima na lokaciji korisnika.