RESPEKT TIM

http://www.respekttim.com    tim za uspehPonuda tehničko-tehnološke dokumentacije
Pored gotovih proizvoda, nudimo i prodaju kompletne teničko-tehnološke dokumentacije, do radioničkih crteža, za svaki od svojih proizvoda ponaosob.


Inkubatorske baterija 15x15lit i 15x35 lit Tip 1: RT - IUBA 1.0.05 Tip 2: RT - IUBA 1.0.06

mrestiliste

Namena:

Inkubatorska baterija obezbedjuje optimalne uslove kompletnog tretmana ikre u periodu inkubacije.

Opis konstrukcije:

Svaka inkubaciona posuda u okviru baterije ima svoj noseći stalak koji predstavlja lako varenu metalnu konstrukciju. Baterija je sa centralizovanim sistemom dovođenja malahita, što znači da je rezervoar malahita cevnim vodovima povezan sa svim inkubacionim uređajima. Dovod vode je takođe centralizovan, a u okviru vaterije postoje i dozimetri čija je uloga da regulišu količinu dovedenih adidiva (malahita). Odvod vode vrši se pomoću cevi prečnika 2". Sabiranje vazduha, koji je štetan za ikru, i njegovo odvođenje iz inkubatora efikasno je prešeno sabirnim levkom i oduškom. Inkubatorska posuda sa poklopcem je od poliestera, a unutar nje se nalazi ležište (rešetka) od pleksiglasa ili aluminijumskog lima sa adekvatnom perforacijom.

Princip rada:

Ikra se polaže na ležište na kome miruje do isteka inkubacije. Aditiv se dovodi preko priključka na poklopcima inkubacionih uređaja Voda se dovodi sa donje strane inkubatorskog uređaja, a njeno mešanje sa aditivom vrši se u samom uređaju.

Tip V lit
radna zapremina
Dmax mm
prečnik posude
H mm
visina stalka
Vu lit
ukupna zapremina
l mm
dužina beterije
RT - IUBA 1.0.05 15 350 800 225 5500
RT - IUBA 1.0.06 35 420 1000 525 6500