RESPEKT TIM

http://www.respekttim.com    tim za uspehPonuda tehničko-tehnološke dokumentacije
Pored gotovih proizvoda, nudimo i prodaju kompletne teničko-tehnološke dokumentacije, do radioničkih crteža, za svaki od svojih proizvoda ponaosob.


Bazen za transport ribe Tip: RT - BA 1.0.02

mrestiliste

Namena:

Bazen RT-BA 1.0.02 namenjen je za premeštanje i transport ribe na kraćim relacijama i u kratkim vremenskim intervalima.

Opis konstrukcije:

Kutija i poklopac bazena izrađeni su od poliestera ojačanog metalnom armaturom. Zaptivanje kutije i poklopca vrši se gumenim zaptivačima a vezivanje zavrtnjima sa šarkama za brzo skidanje. Na sredini poklopca nalazi se manji poklopac pričvršćen brzim spojnicama.

Kutija i poklopac bazena izrađeni su od poliestera ojačanog metalnom armaturom. Zaptivanje kutije i poklopca vrši se gumenim zaptivačima a vezivanje zavrtnjima sa šarkama za brzo skidanje. Na sredini poklopca nalazi se manji poklopac pričvršćen brzim spojnicama. Na bočnoj strani nalazi se otvor za ispuštanje ribe zatvoren poklopcem kojiima sistem za finu regulaciju otvaranja. Na suprotnoj strani nalazi se priključak za rasprašivač i slavina za ispust vode. Bazen se oslanja na ulivene "U" porofile sa usecima koji omogućavaju utovar i istovar viljuškarom. Svi metalni delovi su zaštićeni od koroztije elektro statičkom plastifikacijom.

Tehničke karakteristike:

Q - kapacitet 2,5m3 A - širina 1182 mm
B - dužina 2182 mm
C - visina 1277 mm