RESPEKT TIM

http://www.respekttim.com    tim za uspehPonuda tehničko-tehnološke dokumentacije
Pored gotovih proizvoda, nudimo i prodaju kompletne teničko-tehnološke dokumentacije, do radioničkih crteža, za svaki od svojih proizvoda ponaosob.


Platforma sa mrežom i hranilicom Tip: RT-PMH 1.0.011

mrestiliste

Namena:

Sistem RT-PMX 1.0.01 namenjen je za gajenje ribe korišćenjem prostora u akumulacijama, jezerima i protočnim vodotocima. Ovaj intenzivni sistem sprovodi se gajenjem ribe u kavezima (mrežama) u kojima se gaji kategorija ribe u tovu. Nasađujući mlađ određene komadne težine, tokom određenog perioda od 6 do 8 meseci, dobija se konzumna riba.

Opis konstrukcije:

Sistem se sastoji od platforme sa stazom širine 600 mm koja je urađena od metalnih segmenata, sistema za održavanje na vodi (metalna burad), mreže i konzole sa hranilicom.

Svi metalni delovi na sistemu zaštićeni su od korozije plastificiranjem ili vodootpornom bojom. Pod platforme je obložen i pod je obložen impregniranom daskom, tako da je sprečeno klizanje radnika, a sa obe strane staze postavljena je ograda.

Hranilica se nalazi na konzoli a hrana se izdaje po principu "samoposluge" što je obezbeđeno posebnom konstrukcijom hranilice.

Tehničke karakteristike:

Dimenzije plaforme: 5900x5900 mm
Dimenzije mreže: 5400x5400x54000 mm
Širina staze: 600 mm