RESPEKT TIM

http://www.respekttim.com    tim za uspehPonuda tehničko-tehnološke dokumentacije
Pored gotovih proizvoda, nudimo i prodaju kompletne teničko-tehnološke dokumentacije, do radioničkih crteža, za svaki od svojih proizvoda ponaosob.


O nama

RESPEKT TIM posluje kao preduzeće, koje je, zbog sticaja različitih okolnosti, postalo glavni nosilac proizvodnje robne marke ESKOD.

Proizvodni program u oblasti mašinogradnje, koncipiran je i razvijen prema zahtevima tržišta i namenjen je pretežno prehrambenoj i hemijskoj industriji, ugostiteljstvu i zdravstvu. U ovoj celini proizvodni proces se odvija od projektovanja tehnoloških procesa i opreme, do remonta, rekonstrukcije i održavanja mašina i procesne opreme iz sopstvenog programa, kao i iz programa drugih proizvođača.

Zbog širokog asortimana sopstenih proizvoda, osposobljeni smo i radimo remonte i rekonstrukcije opreme najvećih svetskih proizvođača (Hamba, Prepac, Multivac, Waldner, Ampack, Thimonnier, Tiromat i dr).

U okviru RESPEKT TIM-a, ekipa kvalitetnih mašinskih i elektro inženjera primenom najnovijih svetskih dostignuća, konstantno proširuje i usavršava osvojeni proizvodni program, rukovodeći se sloganom: RESPEKT TIM - TIM ZA USPEH.

U delu sajta "mašine" možete pronaći samo deo osnovnog programa iz koga je izveden još čitav niz modifikovanih mašina, poluautomatskih i automatskih, prema zahtevima poznatog kupca.

Naš kvalitet potvrđuje vipšedecenijsko prisustvo na domaćem i stranim tržištima, pa je neophodno da se vidimo i dogovorimo da Vaš proizvod zajedno spakujemo.