RESPEKT TIM

http://www.respekttim.com    tim za uspehPonuda tehničko-tehnološke dokumentacije
Pored gotovih proizvoda, nudimo i prodaju kompletne teničko-tehnološke dokumentacije, do radioničkih crteža, za svaki od svojih proizvoda ponaosob.


Pištolj E 93


Ovaj mali, 200 gr težak pištolj, kalibra 22LR napravljen je od mesinga. Po konstrukciji je odbrambeno oružje koje se koristi u krajnjoj nuždi. Za ljubitelje gađanja iz ručnog vatrenog oružja, uz male troškove, pruža veliko zadovoljstvo.

U svakoj ženskoj tašni, sa svojim dizajnom, predstavlja pravi ukras, a istovremeno snažno oružje za samoodbranu.

Najveće je zadovoljstvo kada se ispruženim kažiprstom pored cevi veoma precizno pogađa cilj bez prethodnog nišanjenja, pošto je pored postojećeg nišana konstrukcija pištolja podešena da se nišani i kažiprstom. Time je iskorišćena prirodna osobina svakog ljudskog bića, da kažiprst uvek uperi pravo u predmet koji pokazuje. Ovome treba dodati i specijalni oblik unutrašnje trase cevi sa 24 spiralna polja, koji praktično prelazi u krug. Ovakva trasa obezbeđuje stabilnost zrna na putanji.

Karakteristike ovakve cevi omogućavaju upotrebu specijalne municje punjene sitnom sačmom, pa pištolj dobija široku primenu za uspešno uništavanje sitnog glodara i zmija.

Tehničke karakteristike:
- Kalibar 22LR
- Cev poligonalna
- Korak uvijanja 400 mm
- Dužina cevi 60 mm
- Dužina pištolja 120 mm
- Visina pištolja 70 mm
- Debljina 20 mm
- Težina 200 gr
- Sila okidanja 600N
- Puni se jednim metkom
- Kočenje pištolja se vrši na prvi zub

Municija

Pištolj E 93 cal. 22 LR može koristiti sledeću municiju:
- 22 Long Rifle
- 22 Short
- 22 sačmarsku

Uspešno dejstvo pištolja zavisi i od vrste municije koja se upotrebljava.